Setiap Kali Mak Kau Beli Baju Baru | Animasi Malaysia

8.6K ViewsNov 23, 2022

Mak korang macam ni ke?
Repost is prohibited without the creator's permission.
creator avatar

Comments 7

  • Best
  • Recent
avatar

Send

  • avatar
    Ami Rul_2095
    Dec 22, 2022
    Saya dah sap[doubtful]
    See Translation
    Reply
    Report
  • avatar
    sussybaka2
    Dec 4, 2022
    Apahal mak ada misai?
    See Translation
    Reply
    Report
  • avatar
    MITSURI_CHAAN
    Dec 3, 2022
    Ahhhh emmelow...
    See Translation
    Reply
    Report
  • avatar
    bili_1234557368
    Nov 26, 2022
    Mak aku beli baju untuk kita adik beradik semua design sama. Sampai orang ingat kita kembar 3. Padahal umur jarak 2 tahun. Kalau beli design lain2 adaaaaa je gaduh. Sorang ni nak baju yang sorang tu. Sorang tu pulak xnak give way, semua design bagus2 dia cop. Yang baju2 reject xda orang nak pakai.
    See Translation
    Reply
    Report
  • avatar
    ghost_x.
    Nov 25, 2022
    Aku selesa baju besar
    See Translation
    Reply
    Report
  • avatar
    JNSKKKPH_MAX
    Nov 24, 2022
    What
    Reply
    Report
  • avatar
    judgement_nut
    Nov 24, 2022
    Betol doh mak aku selalu beli baju besar sikit aku pon rasa baju tu tak selesa😭
    See Translation
    Reply
    Report

No more comments